Jeanette Bulk

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jeanette Bulk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jeanette Bulk heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In deze periode heb ik in de capelse mijn diploma gehaald.

  In deze periode heb ik in de capelse mijn diploma gehaald. Heb op de afdeling Zonnebloem Merel Pimpernel gewerkt.Els en Jeanette waren toen werkbegleiders op Zonnebloem later was Jeanette op Pimpernel teamleidster.

  Capelse verpleeghuizen, 1988

  Ik kwam al in het eerste jaar dat weet ik nog wel! Met kooklessen bracht ik mijn eten altijd bij iemand van de administratie en kreeg bij het afscheid van school ook een diploma van hem!! Dhr Hoorweg en Kalkman kan ik me nog goed herinneren van die tijd

  Ik kwam al in het eerste jaar dat weet ik nog wel! Met kooklessen bracht ik mijn eten altijd bij iemand van de administratie en kreeg bij het afscheid van school ook een diploma van hem!! Dhr Hoorweg en Kalkman kan ik me nog goed herinneren van die tijd.

  Comenius College(de schakel), 1984

  kan me meneer en mevrouw heijkoop nog wel goed herinneren,heel de klas hing aan zijn lippen als hij verhalen vertelde.

  kan me meneer en mevrouw heijkoop nog wel goed herinneren,heel de klas hing aan zijn lippen als hij verhalen vertelde. nog wat namen uit die tijd Edwin Richard Francis Wendy

  Emmaus school, 1978

  ?