Ontdek PLUS

Jean Paul Mombers

Kent 15 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jean Paul Mombers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jean Paul Mombers heeft 7 klassenfoto's en kent 15 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De St.

  De St. Jozefschool (Besoyen) zat eerst in het gebouw achter de kerk in de Grotestraat. Daarna tijdelijk werden enkele klassen ondergebracht op de meisjesschool Prinses Irene school bij het Slemterrein (Heet dat niet Hertog Janpark bij de flats?) Later werd er een soortement van noodlokalen gebouwt vlakbij het 'Blubberpaadje' schuin achter de kerk vlakbij het Hollands Steegje. Ik weet nog dat het een jongensschool was en dat er les gegeven werd door: Mevr. Dumoulin (1e klas) en ook door Juffrouw Muller; Broeder Paulus (2e klas); Mevr. Kocken (3e klas); Meneer Mosselveld (4e klas); Broeder Gustaaf (5e klas en dan in de 6e kreeg je les van Broeder Egwinus ofwel 'De Pino'! Ik zat op de St. Jozefschool in de periode 1964 t/m 1971. Een foto uit die tijd komt eraan.

  St. Jozef school (Besoyen), 1964

  Docenten in die tijd waren: Gerritsen, Jansjager, Scheepers, Van Sambeek.

  Docenten in die tijd waren: Gerritsen, Jansjager, Scheepers, Van Sambeek. Directeur was toen Dhr. Vriens. Erg leuke tijd gehad.

  Sint Lucas, 1976

  Ik zat op Sint Joost in de periode dat de academie nog in het centrum van Breda was gelokaliseerd.

  Ik zat op Sint Joost in de periode dat de academie nog in het centrum van Breda was gelokaliseerd. In de Sint Jansstraat was het hoofdgebouw, dependances in de Nieuwstraat en de Catharinastraat.

  Hogeschool Brabant, 1980