J.C. TimThepass

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van J.C. TimThepass en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  J.C. TimThepass heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  v/d Bol, Dullaert (een ex-collega van mijn moeder) Postma, Tempelman en die engerd van een Biemans de moderator oftewel de geestelijke mentor, een engerd! Hij moest het katholieke geloof hooghouden, nou daar merkte je erg weinig van.

  v/d Bol, Dullaert (een ex-collega van mijn moeder) Postma, Tempelman en die engerd van een Biemans de moderator oftewel de geestelijke mentor, een engerd! Hij moest het katholieke geloof hooghouden, nou daar merkte je erg weinig van. Was een leuke tijd, een erg goede opleiding, ondanks dat ik hem niet heb afgemaakt. Een ding staat mij nog helder voor de geest: Postma zei altijd dat je schoenen gepoetst konden zijn, ook al waren ze kapot. Een kellner moest er altijd op en top bij staan! Ben gaan varen bij de VNS, eerst als jongen a/d, toen als bakker. Verder nog van allerhande gedaan, zelfs drie snackbars gehad in Rotterdam.

  Technische school St. Josef, 1960

  Die bloed mooie juffr.

  Die bloed mooie juffr. v/d Lek. Ik heb er nog trauma's van?! Namen die ik mij herinner van schoolmaatjes: Feikje Angenent van de Gaslaan; Paul Klein (was fysiek groot); Annelies van Oorschot van de elektro of speelgoedzaak op de Beeklaan, haar vriendinnetje Netty; Ingrid 'Ingrid of Trix (Heetveld9' Noorlander (Heetveld)kan ik me niet herinneren, laat staan dat ik haar pestkop was! Leerkrachten die bij mij een bel doen rinkelen zijn: juffr. v/d Lek in de 3e, mevr. Bakker in de 5e, hr Roelandts ook in de vijfde, ik doubleerde (haagse term) in de vijfde. Ik hoop snel wat te zien op de site en in het bijzonder zou ik graag een reaktie zien van Feikje! Groetjes uit Zeeuws-Vlaanderen.

  Galvani-School, 1953

  ?