J.C. Bauer

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van J.C. Bauer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  J.C. Bauer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  beste klasgenoten, Arnold Ackermans, Gerti Bierenbroodspot, Hans Christiaans (?), John Ferrol, Luc Koh, Els de Koning, Eduard de Lange, Steef Roos, Emmy en Thea Rozendaal, Jan Schuurman, Paul Terpstra, Appie de Vries.

  beste klasgenoten, Arnold Ackermans, Gerti Bierenbroodspot, Hans Christiaans (?), John Ferrol, Luc Koh, Els de Koning, Eduard de Lange, Steef Roos, Emmy en Thea Rozendaal, Jan Schuurman, Paul Terpstra, Appie de Vries. Jaren geleden heb ik Gertie Bierenbroodspot ontmoet bij een tentoonstelling van haar werk in Utrecht. Van haar hoorde ik toen dat er ooit een schoolreünie is geweest, die ik helaas niet heb meegemaakt. Het zou leuk zijn een dergelijke reünie nog eens te houden. Wie zou daar zijn of haar schouders onder willen zetten? Ik weet niet of ik compleet ben met de opsomming van de namen, verontschuldiging daarvoor als het niet klopt. Hans Bauer

  van Wassenaerschool, 1946

  ?