jasper dijk

Kent 0 personen

MARRIED , 5 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jasper dijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  jasper dijk heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na enige omzwervingen na de Pedagogische Academie, postbode, medewerker technische dienst in verpleeghuis Zuiderhout en hierna taxichauffeur, ben ik op aanraden van Theo Schierman, afdelingshoofd in Zuiderhout, de opleiding tot verpleegkundige begonnen.

  Na enige omzwervingen na de Pedagogische Academie, postbode, medewerker technische dienst in verpleeghuis Zuiderhout en hierna taxichauffeur, ben ik op aanraden van Theo Schierman, afdelingshoofd in Zuiderhout, de opleiding tot verpleegkundige begonnen. En daar werk ik nu ruim 25 jaar als spoedeisende - eisendehulp- verpleegkundige, Kennemer Gasthuis. lok. Zuid ( met name ) en Noord.

  St Joannes de Deo , 1981

  Na het Mendel College heb ik vier jaar ( bijna ) op deze school gezeten.

  Na het Mendel College heb ik vier jaar ( bijna ) op deze school gezeten. Een hoop geleerd, maar het onderwijs was toch niet datgene wat ik zocht. Van kleins af aan in de schoolbank en dan ineens voor de schoolbank: je komt er nooit meer uit ! Toch een waardevolle periode geweest.

  Pedagogische Academie De la..., 1975

  De metamorfose van de cour en het aanleggen van de milieutuin onder bezielende leiding van Ton Engelman.

  De metamorfose van de cour en het aanleggen van de milieutuin onder bezielende leiding van Ton Engelman. De aardrijkskundelessen van Dhr. Hunsche, het onverstoorbare van hr. Middelkoop, geschiedenis van hr. Weetink met het stopwoordje " he " (wel 100-125 keer per dubbel lesuur) Zweefrollen olv Ton Schuit.

  Mendel College Interconfess..., 1973

  ?