jasmijn Verhoeven

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jasmijn Verhoeven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jasmijn Verhoeven heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  HAVO 4+5 Stedelijke Scholengemeenschap, St.

  HAVO 4+5 Stedelijke Scholengemeenschap, St. Pieterstraat, Middelburg Dus op naar deze school, waar ik het zeer naar m’n zin had en uiteindelijk m’n eindexamen heb gehaald. De boeiende geschiedenis lessen van meneer Witte, heerlijk creatief bezig zijn bij de lessen van Henny van Leeuwen (niet te vergeten de klassenuitstapjes met haar !), maar helaas ook de suffige kunstgeschiedenis lessen die daar aan vast zaten (en nu brengen die z’n leergeld op!). Een geweldig mens voor Engels, mevr. Kist, later Porobic-Kist. Helaas verloor ze te vroeg haar man, en naar ik heb begrepen is ze zelf ondertussen ook overleden. Veel herinneringen ook aan diverse mede-leerlingen (dank je Nynke van der Zee voor het opfrissen van m'n geheugen!): Louise, Rudy,nog een Rudy en André, dikke maten, Nellie (dikke vriendinnen waren we), Leny (ik kwam vaak bij haar in d’r huisje in Oost-Souburg), Pety en Katrien, de onafscheidelijke vriendinnen, en Liesbeth, de eeuwige giegelbek (ze staat niet op de klassenfoto maar ging vaak met haar naar de toen nog echte coffee-shop met een zekere Hans op de Vlasmarkt), en ja, zo kan ik nog wel even doorgaan …………….. Maar dan, vooral niet te vergeten de eindexamenfeesten! ’s Avonds laat de school bezetten (binnengekomen door het dakraampje van het verwarmingshok), deuren barricaderen, alle wc rollen uit het verwarmings cq voorraadhok uitrollen over de trappen en door de gangen, hele klaslokalen onderste boven gooien, zodanig dat er de volgende dag geen les meer gegeven kon worden. Je zorgde wel dat je voor de aanvang van de lessen weg was, en om een hoekje stond mee te kijken dat alle leerlingen stonden te juichen dat ze die dag geen les meer zouden hebben, maar zeker hoe de conciërge alle moeite moest doen om stopverf uit de sloten te halen om uiteindelijk een deur te openen. Moe, heel moe, naar huis, maar met een super gevoel

  Stedelijke Scholengemeensch..., 1971

  HAVO 4 1970 - Christelijke Pedagogische Academie Middelburg Door een beslissing van een strenge vader werd het doorstromen van HBS 3 naar de toenmalige HAVO top, klas 4 en dan 5, het was net nieuw, op de hedendaagse PABO, En ja, in de Keetenstraat in de

  HAVO 4 1970 - Christelijke Pedagogische Academie Middelburg Door een beslissing van een strenge vader werd het doorstromen van HBS 3 naar de toenmalige HAVO top, klas 4 en dan 5, het was net nieuw, op de hedendaagse PABO, En ja, in de Keetenstraat in de Stromenwijk. Heb er helaas nog geen klasgenootjes van teruggevonden. Heel goed herinner ik me de vriendschap met Connie Harthoorn, een brave ondeugd, maar zo ook Tjitze Hettema en John Laburisa, Gerard Nieuwburg (de romantische liedjesman ?), Piet van der Have, altijd lol en nog vele anderen. Het viel vooral niet mee voor de paar katholieke medeleerlingen uit Bergen op Zoom en regio op deze Christelijke school, zeker niet als het net carnaval was geweest. Dan volgde een bijbelles en werd er gepreekt “ oh heer, dat zij niet in een roes van alcohol mogen verkeren”. In ieder geval, ook ik was niet zo’n braafje, en kon aan het eind van het jaar vertrekken.

  Christelijke Pedagogische ..., 1970

  Na de brugklas toch doorstromen naar HBS 2e klas maar daar deed ik dus ook heel toepasselijk 2 jaar over.

  Na de brugklas toch doorstromen naar HBS 2e klas maar daar deed ik dus ook heel toepasselijk 2 jaar over. Vervolgens naar klas 3(b). Zie de klassenfoto met de namen op de andere afbeelding die ik er indertijd aan de achterzijde heb opgeschreven. Een geweldig jaar met vele namen en herinneringen. Anneke Gesink (zij wist mij zonder schoolbank een aantal jaren terug te traceren), Irene Roose (ik kwam haar een aantal jaren terug tegen bij Appie Happie in Vlissingen [Miro], Marleen de Buck (m’n vriendinnetje, in de tijd dat ik m’n 1e puber liefde tegenkwam( zie de foto, ze drapeert een sjaal om m’n hippie hoed om er op m’n best uit te zien voor de foto), Henk de Jong die door z’n lengte veel bespot werd oa. door de leraar algebra – ben z’n naam vergeten - maar Henk moest voor straf snel de klas uit en riep, “dat past nooit !”, Hans van Konijnenburg (wie was niet verliefd op hem), maar helaas is hij veel te vroeg overleden). Ineke Janse en Netty Lindenbergh, zat ik niet met hen op de lagere school ? Bart de Koning, Conny Seybel … en ga zo maar door. Met een aantal zaten we vaak in Atlanta (de blikkenkroeg) of Hoppit (het alternatieve café ernaast, en yes .. het bestaat nog steeds met het potkacheltje). En dan niet te vergeten Kramer, leraar natuurkunde, die niet echt orde kon houden in de klas, gepaard met de nodige (ontploffende) ellende. En last but not least, meneer Rol, de strenge maar lieve conciërge. Maar met alle namen, ook de sport. Hoe heette die leraar ook weer ? Slagbal voor de meiden, op een veldje achter de singel, en niet te vergeten de jaarlijkse sportdag(en).

  Rijks Hogere Burgerschool (..., 1966

  ?