Jary Sven deHon

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jary Sven deHon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jary Sven deHon heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ach, ik kan je nu met twee petten vertellen over De Willem; als leerling en momenteel(2008) zo'n 17 jaar als docent wiskunde en economie op diezelfde Willem.

  Ach, ik kan je nu met twee petten vertellen over De Willem; als leerling en momenteel(2008) zo'n 17 jaar als docent wiskunde en economie op diezelfde Willem. Er is eigenlijk weinig veranderd. Dezelfde ( nare-) luchtjes, nicknames voor docenten en een zelfde cultuur die ook 25 jaar geleden heerste. Begin van mijn brugperiode. Altijd met de fiets en had je een lekke band, dan was het ALTIJD de achterste ( lees het moeilijkst te plakken). Vrienden voor het leven heb ik hier gemaakt. Samen met mijn broeder in het kwaad Peter ten Oever ( die ik nog steeds wekelijks zie!) maakten wij menigeen ( niet bewust hoor ) het leven van (oud-)docenten niet altijd gemakkelijk. Volgens de heer Sluijters was dat niet Des A-theneums. Leuk om te melden is het feit dat docenten waar ik een klik mee had ook leuk zijn als collega ( bv Bert de Jong, die zijn achternaam eer aan doet!)Jammer genoeg(?!) gaan en zijn steeds meer oude collega's gaan Vutteren. Er komt dus vers bloed, alhoewel het opvalt dat die collega's ook oud- Willemers zijn. Zelf heb ik er een aantal zelf in de klas gehad. Zo heb ik ook een aantal kinderen van medescholieren in de klas. Pffffffff, Als je je dan niet oud voelt!!! Maar ken je ze nog? 'Koeboe'Deijkerhoff, prof.dr.ing.drs. Maarten Verkroost,Van de Brink, Miss Saadt, Hulsjewiet, Jansmaf ( ook nog steeds heel leuk en actief op De Willem; houdt nog steeds van Horror), Jan van Dijk, Naafs, Van der Linden, Maatschappijleer Hans Braat, Koen Hertbeek ( alles pünktlich) Zo wil ik wel een aantal oud-medeklasgenoten noemen en hopelijk doe ik dan niemand tekort; Astrid de Vetten, Monica van der Aa, Femke Weijtens, Maríëlle Bode, Cees van de Berg, Suze Kooij, Rob Erkelens, Nanny Bouwman, Ronald van Luijk,Mark van Dijk,Kallitsa Christodoulou, Marjolien Roose, Annet Sprong, Joost Hoogervorst, Erwin Schonherr, Dieter de Vrome, Mikis en Myra Stekelenburg, René Slaa, Alex Mesman, Gertjan van Geerenstein ach ik kan er nog veel meer noemen. Ik hoop dat het hen heel goed gaat. Met ondergetekende gaat het dus ( op het leraarschap na dan, gnagnagna) heeeeeeeel goed. Het befaamde huisje, boompje, beestje, kindjes heeft op mij ook vat gehad. Behalve natuurlijk het feit dat ik eigenlijk altijd wel een beetje ondeugend blijf (doen) Ik groet jullie allen vanuit een immer zonnig Papendrecht en Hardinxveld( hoewel zwaar import heb ik het oude tuinhuis nooit verlaten;met dank aan Koot&Bie)

  Willem De Zwyger College, 1979

  ?