Jantienus Steenbergen

Kent 34 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jantienus Steenbergen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jantienus Steenbergen heeft 2 klassenfoto's en kent 34 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vele leuke herinneringen.

  Vele leuke herinneringen. klassefeesten in Het Blauwe Paard, Rookbommen op het schoolplein, de lessen van Westra,(uitspraak vergeet ik nooit meer: als je een hekel aan me hebt sla me dan), Cats, Donker (de Oape), Kei was absoluut niet mijn fevoriet, Smit aardige man (heb ik veel aan te danken gehad), Doedens (ben hem later toch gaan waarderen), Bolt (tja: was wel goed maar ook streng), Van Dijken (Poepie Dik - bijnaam aan mij te danken, spoorde volgens mij niet helemaal) Gerrit AB ?, Raadjes (zeer twijfelachtig) en last but not least: Kromhout van der Meer - vreselijk aardige man en nog steeds.

  Openbare MAVO (voorheen: ULO), 1968

  Heb maar 2 jaar op deze school gezeten, door verhuizing van Valthe naar Annen.

  Heb maar 2 jaar op deze school gezeten, door verhuizing van Valthe naar Annen. Was een leuke tijd. Had het idee dat de leraren blij waren dat ik ging verhuizen. Leraren die ik me herinner: "Meneer" Van Brummelen de directeur een fijne man, Wolters, hmm niet zo, Venekamp van biologie, toffe kerel, Mevr. "teefje" Van der Heide (niet te peilen), Geertsema van muziek en aardrijkskunde: fantastisch. Bult: was altijd opgefokt (kwam door ons), Oosterbrink (kikker) aardige man maar amper te verstaan door z'n zachte stem, Van Gemerd, van Frans. Leerlingen die ik me herinner: Feitse Rengers, Eppie v/d Veen, Gertje Oosting, Karin Exel, Hans Stormezand, Maarten Prins, Dettie Timmer, Inez Haasken en z'n broer, Mepschen, en nog een zoon van een verhuizer uit Nw. Amsterdam.

  Mavo Allee (voorheen ULO), 1966