janpiet glasbergen

Kent 62 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van janpiet glasbergen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  janpiet glasbergen heeft 5 klassenfoto's en kent 62 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  de juliana school.

  weet nog heel goed van het korfballen op het schoolplein met mr wielinga. Was altijd reuze leuk. En ook de schoolkorfbaltournooien bij het veld van het zendings huis. En het kamp in leusden met jan schellingerhout en ene wika de vlieger en gelderblom een hele goede vent. Was een leuke tijd. En m,n klasgenoten herinner ik nog heel goed. m,n speciale vriendin was altijd adri de L.ecluse. ja ja veel gelachen en plezier gehad op de JUL school.

  2018, janpiet glasbergen

  ik herrinner mij nog heel goed meneer braakhekke en dokter, die veel vertrouwen in ons had.

  ik herrinner mij nog heel goed meneer braakhekke en dokter, die veel vertrouwen in ons had. Hij zetten een doos met koeken klaar en daar moest iedereen dan een kwartje in doen, ?? ja ja. doos was elke keer leeg ,maar geen kwartjes. en natuurlijk ...die meester vis ,die nu in katwijk woont. Ja,dat was vaak lachen met die VIS....en ja een vis ...hoort ook daar he? in katwijk. Ik weet ook nog goed van...de proeftuin ,met piet van dijk. En ja, het was best leuk ,toen... nog 2 dagen in de week het eerste jaar,om dat je toen al werkte,en het brak de week even en de laatste 3 jaren .... 1 dag in de week

  2012, janpiet glasbergen

  dir.

  dir. de heer dokter. goede her. aan de hr dokter, braakhekke vis en jelgersma. Ook piet van dijk van de proeftuin.

  2007, janpiet glasbergen
  ?