Janny Venafro

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Janny Venafro en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

  Janny Venafro heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  We hadden een tijd lang een dansgroepje en mochten ook een keer voor de klas optreden.

  We hadden een tijd lang een dansgroepje en mochten ook een keer voor de klas optreden. Ook hebben we ons als zwarte pieten verkleed. Zo hadden we een pakje piet, een grapjes piet, etc. De handvaardigheitgroep vond ik het leukst. Ik kan me helaas niet aan de namen van de leraren herinneren. Misschien vind ik de één of ander op deze website. Ik heb er een leuke tijd gehad.

  2004, Janny Venafro

  Ik kreeg het "heen en weer" van het fietsen van het ene naar het andere schoolgebouw in Lemmer.

  Ik kreeg het "heen en weer" van het fietsen van het ene naar het andere schoolgebouw in Lemmer. Het kreatief bezig zijn vond ik altijd het leukst. "handvaardigheid" Ook de gymnastieklessen van Heeringa sloeg ik nooit over. Kan me goed herinneren hoe Anja van der Bijl een keer raar gevallen was. Haar schouder was uit de kom. Toen we haar van de koude vloer op een mat wilde leggen, schoot het er weer in. Ook Gretha van Looy heeft es een knappe smak gemaakt. Whaaa!!! De botten in haar arm staken alle kanten op, alleen niet de goeie meer. Waren hele nare breuken... Koster en ik waren niet bepaalt de beste vrienden. Ik vond het dan ook geniaal dat hij in een koude winter, vlakbij school, met z'n fiets onderuit ging:-)

  2004, Janny Venafro
  ?