Janny Dijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Janny Dijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Janny Dijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat in de tweede lichting van deze school, met 6 eerste klassen, we hadden een dependance in de Brabantsestraat, dat was echt lachen.

  ik zat in de tweede lichting van deze school, met 6 eerste klassen, we hadden een dependance in de Brabantsestraat, dat was echt lachen. leraren die ik mij herinner zijn de Kruijf, van Kan, van Bree, Verpaalen, Vierboom, stompie (Duits) etc leerlingen Richard Heering, Irene Brouwers, Wil van Gameren, Tineke vd Berg, Ton Bouman, Kees de Koning (helaas overleden) Emiel Scheller, Anneke de Boer, Sonja Heins en nog veel meer. altijd heel veel plezier gehad, ik heb jaren geleden al eens een reunie georganiseerd, dat was vreselijk leuk, na een uurtje vallen al die jaren weg en zit je gewoon weer op school, heel vertrouwd!

  Titus Brandsma Ulo (later M..., 1958

  27 maart 2004 is er een reunie ik ben nog op zoek naar Paula Gunst Meta Bronkhorst,Jeanne den Hoed, Henny Wijsbroek,Marja van Vugt,Ria Zorg, Barry Collee Mary Kruidenier Dientje Boone Cora Stoele Irene Brouwers Wil van Gameren Annie vd Berg Joke en Will

  27 maart 2004 is er een reunie ik ben nog op zoek naar Paula Gunst Meta Bronkhorst,Jeanne den Hoed, Henny Wijsbroek,Marja van Vugt,Ria Zorg, Barry Collee Mary Kruidenier Dientje Boone Cora Stoele Irene Brouwers Wil van Gameren Annie vd Berg Joke en Willy vd Meerals je het leuk vindt om op 27 maart a.s.bij de reunie te zijn, bel 0181-315801

  H. Claraschool, 1952

  ?