Janny Oudshoorn

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Janny Oudshoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Janny Oudshoorn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  De grote voliere met parkieten in de gang.

  De grote voliere met parkieten in de gang. Iedereen had een la met z'n spulletjes erin, met daarop een afbeelding. Bij mij was dat, tot mijn grote verdriet, een vrachtauto. Ik had zo graag iets 'meisjesachtigers' gehad!

  2004, Janny Oudshoorn

  Hoofd der school :de Heer Tieleman.

  Hoofd der school :de Heer Tieleman. Die gaf ook frans na schooltijd. Ik zat in de klas bij Juffrouw Tolsma, in klas 1, 2 en 3, Juffrouw Razou (bijgenaamd Razende Koe) in klas 4, Meneer Mol in klas 5 en Mevrouw Hartingsvelt toen ik bleef zitten in klas 5 en in klas 6.

  2003, Janny Oudshoorn

  Lex, waar ik nu meer dan 35 jaar mee getrouwd ben, en ik zaten in het leerlingenschoolbestuur "Juvastos" en daardoor mochten we in de kelder aan het eind van de schilderijengalerij 'vergaderen'.

  Lex, waar ik nu meer dan 35 jaar mee getrouwd ben, en ik zaten in het leerlingenschoolbestuur "Juvastos" en daardoor mochten we in de kelder aan het eind van de schilderijengalerij 'vergaderen'. Leraren waren daar niet welkom en wij waren het eerste stel op school...paniek in de leraarskamer over ons tweetjes! We kregen verkering tijdens het grote 'kerstdiner' in de gymzaal, de onderbouw bediende de bovenbouw. Namen van leraren: natuurlijk Meneer Gruppelaar, Juffrouw Leenhouts, Meneer van Beek voor engels (Yes, miss van Aken, you know a thing or two...), de strenge P.A.G.J. van der Steen, wiens lokaal bij de naar-beneden trap zat en die woest werd als je daar naar boven ging (of andersom), juffrouw Neuteboom, juffrouw de Ru, Mevrouw Nater voor bio, Meneer van der Kooy, meneer Hofland, de conrector die ons als stelletje helemaal niet zag zitten, meneer Baasdorp voor aardrijkskunde. Als je geen zin in les had, nam je een steen uit de tuin mee en vroeg hem wat dat was, dan was hij de halve les enthousiast aan het uitleggen

  2003, Janny Oudshoorn
  ?