Bekijk het volledige profiel van janny Leijenaar en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

janny Leijenaar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Meester Sytema die duits gaf e...

Meester Sytema die duits gaf en soms heel boos werd. We hadden leuke schoolreisjes, o.a. naar valkenburg.

2003, janny Leijenaar

In klas 6 moesten we onze ving...

In klas 6 moesten we onze vinger opsteken naar welke school we wilden. Zo kwam de schoolkeuze tot stand,naar de ulo dus, net als mijn vrindinnen.Ik woon nu in Sauwerd (Gr) met Hans.We hebben twee dochters.Meester Nieuwenhuis gaf ook zangles, we hadden de letters bij de notenbalken geschreven dat ontdekte hij en daar werd hij boos om.Ik herinner mij ook nog de brand van Corrie Bolman.Siebolt N. Jan v.d. M.Japie Janny de Boer, Ineke Oswald,Loesje B. Trudy ik herinner jullie nog wel..En Herman die naar de HBS mocht.Met groeten!

2003, janny Leijenaar

Ik zat op de vormingsklas.Hoe ...

Ik zat op de vormingsklas.Hoe gaat het met jullie? Nelie,Joukje,Nellie,Afke.Helga, Trudie e.a.wiens namen me ontschoten zijn.Elly en Alie zie ik nog steeds! Zullen we elkaar weer eens ontmoeten? Mijn herinneringen; de lessen van Mevr.van Dorp,Deodates.Het was een prachtig jaar. Met een groet van Janny.We,iIet ?Trudie Joukje en ik zijn nog eens met Mevr. van Dorp naar Amsterdam geweest .Leuk Trudie dat je nog meer namen weet.Van een dagje spijbelen weet ik niets.

2003, janny Leijenaar
?