Janny Hendriks

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Janny Hendriks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Janny Hendriks heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  die keer dat we gym hadden op het oude schoolplein, omdat in de nieuwe school zoveel ramen zaten, wat een eventuele breuk op kon leveren.

  die keer dat we gym hadden op het oude schoolplein, omdat in de nieuwe school zoveel ramen zaten, wat een eventuele breuk op kon leveren. Vandaar gym op het oude plein. En ja wel vijf minuten voor twaalf (we hadden zoals gewoonlijk grenswerpbal) en daar ging de bal, dwars door het keukenraam van meester van Herksen. Zijn vrouw had de sla al op de tafel staan, die middag hebben ze geen sla gegeten. Nog steeds zie ik het hoedje van Meester van Herksen enkele centimeters omhoog gaan van schrik.

  2004, Janny Hendriks

  Aan de tijd op Ìnde Ruimte heb ik ongelofelijk veel herinneringen.

  Aan de tijd op Ìnde Ruimte heb ik ongelofelijk veel herinneringen. Teveel om op te noemen. Bijvoorbeeld de krachtmetingen die eindigden in de vijver, de gebouwtjesavonden( in het donker naar de duinen) Die ijzige winter met zijn sneeuwballengevechten.etc. Maar bovenalles heb ik genoten van de fellowship met elkaar, de gesprekjes, de lessen (wat hebben we veel plezier gehad met Ds. Agtereek, hij was altijd in voor een geintje) de lessen pastoraat van Teo van der Weele. Heel veel geleerd, van mensen maar bovenal van GOD. Enorm fijne tijd. IK ben altijd weer blij als ik weer eens hier of daar iemand van IdR ontmoet.

  2004, Janny Hendriks
  ?