Ontdek PLUS

Janny Bremen

Kent 1 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Janny Bremen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Janny Bremen heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vormingsklas.

  Vormingsklas. Heel veel lol gehad. Tafel dekken voor de docenten die lunchten met wat wij gekookt hadden, nadat het was goedgekeurd. Veel vrije tijd na het drukke examen jaar. Ik herinner me nog heel goed Diny Bouwmeester uit Borculo Miny te Hennepe uit Eerbeek Riekie ???? uit Brummen (Oeken 't Vosje) Oudere docenten die op ons heel ouderwets overkwamen.

  huishoudschool, 1955

  Op de ULO had ik contact met Ali ???, zij woonde aan de Bergweg in Lochem.

  Op de ULO had ik contact met Ali ???, zij woonde aan de Bergweg in Lochem. Verder met Gerda Tiessink. Met Jopie Lichtenberg kwam ik vanuit Ruurlo fietsen en met de schoolgenoten uit Barchem fietsten we dan door naar Lochem. Jan Bos, Thomasson, Kuiperij, Semmelink, meisjes Roest. Hoofd van de school de heer Scharp herinner ik me nog goed. Verder meneer Hardon (fantasstische leraar) en meneer Tiesnstra die we heel erg "gepest"hebben. Ik schaam me er nu voor.

  MULO, 1950

  Ik was vriendin met Dinie Klein Haar (helaas overleden), Annie Mekking en later met Mientie Hoitink en Corrie Weernekers en Jopie Lichtenberg (helaas overleden).

  Ik was vriendin met Dinie Klein Haar (helaas overleden), Annie Mekking en later met Mientie Hoitink en Corrie Weernekers en Jopie Lichtenberg (helaas overleden). Bij meester Mennink heb ik 3 jaren in de klas gezeten, meester keizer kreeg ik in de 6e.

  Kerst Zwartschool (voorheen..., 1945