jannie vanvan t Hof

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jannie vanvan t Hof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jannie vanvan t Hof heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  he conny wat leuk om een berichtje van jou te lezen en van maja ook trouwens,ik kan melden dat juffrouw bos helaas is overleden,maar misschien wisten jullie dat inmiddels al.

  he conny wat leuk om een berichtje van jou te lezen en van maja ook trouwens,ik kan melden dat juffrouw bos helaas is overleden,maar misschien wisten jullie dat inmiddels al.ik hoop dat verder alles goed met jullie gaat,misschien is het leuk om email adressen uit te wisselen,maar ja hoe gaanwe dat oplossen,groetjes jannie van t hof.

  De Vroon, 1970

  jammer dat er geen leerlingen aangemeld staan nou ik als eerste dan maar ik heb een fijne tijd op deze school gehad ik was om eerlijk te zijn niet serieus in het leren.

  jammer dat er geen leerlingen aangemeld staan nou ik als eerste dan maar ik heb een fijne tijd op deze school gehad ik was om eerlijk te zijn niet serieus in het leren.ik was meer voor de lol. de leraren die ik me nog goed kan herinneren zijn o.a.menheer dekker,hokke.wolters,natuurlijk van eck,juf op t hof juf reinders juf schot en natuurlijk de directrice mevr.bos waarvan ik laatst hoorde dat ze is overleden.en niet te vergeten de concierge de heer van dam.ik hoop wat van andere leerlingen te horen of dat er zich meer mensen aanmelden.

  De Vroon, 1976

  ik heb fijne herinneringen aan deze school ik heb drie kindern en hebben alledrie op deze school gezeten.

  ik heb fijne herinneringen aan deze school ik heb drie kindern en hebben alledrie op deze school gezeten. ik heb onder meer bij deze meesters gezeten:meester human ,van oostenbrugge,verolme,bruggeman,van elst(blokfluitles)juf van seters. misschien krijg ik reacties van andere leerlingen.

  Pr Johan Friso, 1970

  ?