Bekijk het volledige profiel van Jannie van Houten en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Jannie van Houten heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Studie MEAO secretarieel. In d...

Studie MEAO secretarieel. In de avonduren, drie keer per week naar school. Was enorm wennen. Boekhouding was niet mijn ding. Gelukkig was dit een onderdeel van..... Leuke tijd, was wel zwaar naast het werk en gezin.

2012, Jannie van Houten

Van deze school weet ik niet z...

Van deze school weet ik niet zoveel meer. Heb veel weggeblokt denk ik. Vond het ook niet mijn leukste periode. We woonden destijds naast Bea Moes. Zat toen ook bij mij in de klas. We werden twee jaar achter elkaar kampioen met handbal. De vader van Bea Kortwijk heeft ons al beloning mee uit genomen naar Hardenberg. De Oldemeyer.

2012, Jannie van Houten

Wat ik nog goed weet is de cus...

Wat ik nog goed weet is de custardvla met klonten. Het trappenhuis, grote hoge lokalen. Koffiedrinken en eten tussen de middag met Hennie Klinkien en Jacqueline Mik en nog een Jacqueline (heel klein meisje). Er waren nog een paar bij maar daar weet ik de naam niet meer van. Jacqueline Mik is in die tijd naar Hoogeveen verhuisd. Ze hield toen van de Rubettes. Leuke tijd gehad.

2012, Jannie van Houten
?