jannie van Sinderen van Delst

Kent 12 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jannie van Sinderen van Delst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jannie van Sinderen van Delst heeft 6 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zie ook christelijke lagere school.

  zie ook christelijke lagere school

  Reviusschool, 1960

  deze school heet inderdaad de reviusschool en de straat vogelstraat.

  deze school heet inderdaad de reviusschool en de straat vogelstraat. ik kan me niet erg veel van deze school herinneren alleen dat speelgoed plasticant blauwe staafjes met gele dopjes. ook de ijzeren omtrek figuren. dit was op de kleuterschool van de lagere school die boven zat wat ik nog weet dat we allemaal onderaan de trap moesten wachten en per klas omhoog moesten. de bovenmeester van de zesde klas stienstra en de meester van de vijfde staal volgens mij, die met de juffrouw van de derde of zo ging trouwen. medeleerlingen adriaan blok (helaas oveleden) margot groeneweg, Jan meeling (wij hebben met z'n vieren t/m 4 mavo bij elkaar in de klas gezeten vandaar dat ik deze namen nog ken).

  Christelijke Lagere School ..., 1960

  Ik ben begonnen in de taxusstraat en na twee jaar moesten wij naar de oude dijk omdat de scholen fusieerde.

  Ik ben begonnen in de taxusstraat en na twee jaar moesten wij naar de oude dijk omdat de scholen fusieerde. ik weet nog dat iedereen daar erg van baalde omdat wij vonden dat ons gebouw onze school was en we geen van allen naar die nieuwe school wilden. klasgenoten uit die tijd. de enige in deze lijst Wouter Mes andere waren gracia enser, jan meling, adriaan blok (helaas overleden), margot groeneweg marielle kleiweg, elize nieuwstraten, dik van dongen, richard groenendaal, janneke maaskant. de andere zoek ik nog een keer op leraren van wieringen (wiskunde), v.d. vlist (handv. en aard.) van vliet (gesch), luyten (scheik. en duits)

  Chr. school voor MAVO Kral..., 1969

  ?