Jannie Hofland

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jannie Hofland en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jannie Hofland heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb niet in Oosterhesselen op school gezeten, maar op de (M)ULO in Gees.

  Ik heb niet in Oosterhesselen op school gezeten, maar op de (M)ULO in Gees. Dhr. Toebes was daar leraar. De (M)ULO in Gees heb ik niet in de lijst van scholen kunnen vinden. De school is van Gees verplaatst naar Oosterhesselen en is later, voor zover mij bekend, een scholengemeenschap geworden. groeten, Jantje Lahuis (Meisjes naam).

  jw toebesschool, 1960

  Ik herinner mij niet veel maar van deze periode, wat ik nog wel weet is dat er schaatswedstrijden werden gehouden op de ijsbaan.

  Ik herinner mij niet veel maar van deze periode, wat ik nog wel weet is dat er schaatswedstrijden werden gehouden op de ijsbaan. in 1958 zijn wij verhuisd naar Gees. P.S. mijn voornaam is Jantje. Omdat ik later bij de Marva ben gegaan heeft men mijn naam veranderd in Jannie. (Jantje was een matrozen naam).

  Marke-School, 1954

  Ik heb slechts 2 jaar op deze school gezeten.

  Ik heb slechts 2 jaar op deze school gezeten. (Daarvoor zat ik in Wachtum op school). Mijn vriendinnen: Janneke Hoving, Rika Eefting en Jannie Epping.

  De Klimop, 1958

  ?