Ontdek PLUS

jannie ganseman

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van jannie ganseman en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    jannie ganseman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    tja, zat maar 1 jaar op deze school.

    tja, zat maar 1 jaar op deze school. aangezien mijn buurmeisjes naar deze school gingen was ik blij (toen) om met hun naar een vreemde school te gaan. Was erg verlegen in die tijd en zocht mijn steun bij de buurmeisjes.Na een poosje op die school gaat de verlegenheid vanzelf weg (ra,ra..) Meneer Schepers vroeg me toen ook a.u.b. om maar naar een andere passende school te gaan, want er zat wel wat meer in me dan de lagere tuinbouw school. We ouwe hoerden nl. te veel. Ben ook weg gegaan maar niet naar een veel hogere school (ik hou nl. van makkelijk).Kan me nog goed de klassen avonden herinneren met vooral de oudere leerlingen. Vond dat erg interessant. Die muziek van toen blijft me nog het beste bij. bv. Nazareth/Fleetwoodmack enzv. Al met al een leuke tijd, maar dat is de pubertijd meestal wel.

    land en tuinbouw school, 1979

    Erg leuke tijd.

    Erg leuke tijd. Net als de meeste leerlingen van die tijd was meester Clarenbach wel erg indrukwekkend (uren luister plezier) Later zijn mijn kids ook naar deze school geweest,erg vertrouwd al die bekende gezichten van de docente(n). Alleen jammer dat het oude gebouw met 't torenkamertje verdwenen is. Kan me nog goed herinneren dat de dominee kwam en er altijd met mij wel een paar achter de kast gingen verstoppen. Altijd beter dan gewoon leren , toch. Castie en slagbal op t schoolplein was altijd een feest. Kon er wel niet veel van , maar ja, we waren lekker buiten aan t klooien. Er is nog genoeg te vertellen, maar dan komt een ieder in tijdnood.

    J.A. Houtkoperschool, 1969