jannie Boertje

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jannie Boertje en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  jannie Boertje heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik weet niet zoveel meer van de kleuterschooltijd,alleen dat de juf jarig was toen ik voor de eerste keer naar school ging .

  ik weet niet zoveel meer van de kleuterschooltijd,alleen dat de juf jarig was toen ik voor de eerste keer naar school ging .ik wou 'smiddags niet meer naar school omdat er veel te veel kinderen waren,dat vond ik maar niks.Ik speelde toen altijd met Geertje Wessels.Ik bakte graag taartjes in de zandbak.mijn juf heette toen juf Sibon.

  prinses marijke, 1963

  ik zat in de eerste klas bij juf koekoek,we mochten toen mee naar de bruiloft toen ze ging trouwen.

  ik zat in de eerste klas bij juf koekoek,we mochten toen mee naar de bruiloft toen ze ging trouwen.in de 2e klas hebben we veel verschillende juffen en meesters gehad.(juf Waanders Meester Kulsdom,meester Hoekstra.in de derde klas heb ik juf Schaapman gehad,dat vond ik een hele lieve juf ze woonde achter mij,ik ging heel veel naar haar toe,ik heb nog heel lang contact met haar gehad(tot ong.1988)daarna heb ik nooit meer wat van haar gehoord! in de 4e klas hadden we meester Smit dat was altid een strenge leraar en ik kreeg mijn 1e 5 van hem op mijn rapport voor geschiedenis,dit vond ik heel erg.hij tikte altijd met de meetlat bij je op tafel,dan schrok jee heel erg.Meester Smit vond juf Schaapman altijd heel erg lief.dat vonden we altijd wel spannend.in de 5e hadden we meester Westerveld,die kon altijd heel mooi vertellen uit Snuf de Hond,ook mocht ik altijd schriftjes nakijken als ik mijn werk snel klaar had,dat vond ik altijd heel leuk.in de zesde hadden we meester Hagoort daar mochten we altijd koffie rondbrengen,of een boodschap voor hem doen bij zijn vrouw,en die was altijd heel lief.ik heb 't al die jaren altijd goed gehad op deze school.

  Rehobothschool, 1965

  ?