janneke oldenhof

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van janneke oldenhof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  janneke oldenhof heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik heb deze school op de lijst laten zetten Ik bedoel hiermee de lagere school met als hoofdonderwijzers, Kramer en Groenestein.

  Ik heb deze school op de lijst laten zetten Ik bedoel hiermee de lagere school met als hoofdonderwijzers, Kramer en Groenestein. Niet de mulo die er boven zat. Ik heb van 59 tot 65 op de school gezten bij de juffr. Zegwaart, Coelander, De Korte, de meesters, Bosch, Groenestein. Zat in de klas met o.a. Anne Zeemeijer, Alex van Baarle, Hans v.d. Kooy, Arie de Wilde, Carla Melskens, Vera de Haan, Joke v.d. Jagt. Wij hebben ooit een keer een reunie gehad in het oude gymnastieklokaal. Ik denk 18 jaar geleden. Els Maas en Kootje ( van de jachtwerf) hebben toen deze super reunie georganiseerd. Mijn hele familie heeft op deze school gezeten de fam Schiereck. Frans, Piet, Tineke, Janneke (ik). Marian, Nico, Coen, Gonny, Ciska, Jose, Marlen. De laatste 7 zijn neven en nichten.

  2004, janneke oldenhof

  nicht van leraar Frans Schiereck en goede vriendin van Wilma en Evert van Moorselaar-Kervink.

  nicht van leraar Frans Schiereck en goede vriendin van Wilma en Evert van Moorselaar-Kervink. Zat in de HBS-A klas met 12 leerlingen o.a. Paul van Soest.

  2004, janneke oldenhof
  ?