Janneke Jager

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Janneke Jager en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Janneke Jager heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ooit een ijzeren schep op mijn hoofd gekregen van een jongetje dat voor mij in de zandbak stond.

  Ooit een ijzeren schep op mijn hoofd gekregen van een jongetje dat voor mij in de zandbak stond. Ik herinner me nog goed hoe de blauw-wit geblokte handdoeken helemaal verkleurden van mijn bloed. Daardoor altijd een hekel aan jongetjes met rode krulletjes gehouden... Op het klimrek constant 'de boot gaat vertrekken' zingen. Volgens mij is 'ie nooit vertrokken.

  De Einekoer, 1973

  Kreatieve Therapie Beeldend, het laatste echte Middeloo-jaar.

  Kreatieve Therapie Beeldend, het laatste echte Middeloo-jaar. Vier jaar lol, maar ook wel hard werken om je lijsten afgetekend te krijgen! Ik ben heel benieuwd hoe het met iedereen gaat, en wie er daadwerkelijk als therapeut aan het werk is gegaan. Alleen met Maaike heb ik af en toe nog contact. Maar hoe gaat het nu met o.a. Esther, Annette, Anna, Annet, Tanja, Harriët, Colette? En de docenten? Helga, Klaar, Guus, Harrie e.a.

  Hogeschool Midden Nedeland, 1986

  Een school met een streng regime, maar wel een hele leuke tijd gehad.

  Een school met een streng regime, maar wel een hele leuke tijd gehad. Zo leuk dat ik 3 havo maar over heb gedaan! Veel bijzondere leraren, zo herinner ik me Groenman (aardrijkskunde) met een broek met spelden in de zoom. Zijn dropjes waren beroemd! Sluyter (Frans) die overhoringen in alfabetische volgorde deed, zodat je precies wist wanneer je extra goed moest leren. Mijn leukste herinneringen zijn van de laatste twee jaar havo. Gezellige kliek met Harry (was toen mijn vriendje!), Robbert-Jan, Ellen en Tjanke (ik moet nog altijd aan je denken als ik Dracula zie, weet je nog?). Goeie herinneringen aan de werkweek in Groesbeek, filmpje gemaakt over kauwgom waar je een blauwe bek aan overhield.

  Het Drachtster Lyceum, 1980

  ?