Janneke deRonde

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Janneke deRonde en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Janneke deRonde heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Aan de ene kant was dit een mega strafkamp, aan de andere kant heb ik onwijs veel lol gehad.

  Aan de ene kant was dit een mega strafkamp, aan de andere kant heb ik onwijs veel lol gehad.Vooral met Willemieke vd Brink, gillen!!!Bij HERR von der LEE!!hele boekwerken vertalen, en dat voor straf!!en hij brulde maar;"wat zal er OOOOIT nog eens van jullie terecht komen????" Ook gingen we vaak illegaal het dorp in, liepen we een leraar tegen het lijf, nou,dan waren we gewoon boodschappen aan t doen voor thuis!!de bibliotheek op stelten zetten,paars aanlopende congierge's, patat eten met Dhr. Weller, en dan dat indelen in de 1e en 2e, echt niet, wij verstopten ons wel zolang in de wc's. Alle vier de jaren heb ik leuke klassen gehad, maar H4D verkoop, dat was echt HET!!met Johan en Martien, ik hoop ze allemaal nog eens te zien!!

  2004, Janneke deRonde

  JA, t was altijd lachen op deze school!eten bij het kanaal engels van mevr.

  JA, t was altijd lachen op deze school!eten bij het kanaal engels van mevr. vd Kraats, apie's kijken met juf Holleman, voetballen met Jan-Willem den Hertog en vervolgens uitglijden in "de grote boodschap" van een hond,enz. De handwerklessen werkte alleen finaal op mn zenuwen!!Vooral toen we babysokken moesten breien, toen werd er vriendelijk aan me gevraagd of ze niet toevallig voor mn broer waren!!Ik heb altijd enorm veel lol gehad met Eline van Hemert en Helene vd Heiden, er viel namelijk altijd wel wat te lachen. Ook trok ik altijd veel op met Herma van Garderen.Helaas..zij is geemigreerd naar Canada. Weet je wie ook altijd wat bijzonders had..? Niels Ariese!! Met een papiertje probeerde hij een kaars uit te maken en hij zorgde ook voor een verstopte WC door er een overdosis toiletpapier in te proppen en door te spoelen, geweldig!!Ik kijk met veel plezier op deze tijd terug en ik kan ook nog bergen herinneringen ophalen!!

  2004, Janneke deRonde
  ?