Janneke Damming

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Janneke Damming en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Janneke Damming heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Heb bier een jaartje gezeten.

  Heb bier een jaartje gezeten. Herinner me nog juf van de Weerd.

  2014, Janneke Damming

  Kwam in 1989 op deze school met ruim 400 leerlingen in groep 6 als leerkracht.

  Kwam in 1989 op deze school met ruim 400 leerlingen in groep 6 als leerkracht. Een enorm gezellige groep leerlingen. Herinner me de eerste klassenshow " Op een onbewoond eiland". Geweldige samenwerking met en ondersteuning van ouders tot op de dag van vandaag.Voorkeur voor de bovenbouw, leerkracht groep 7 en 8. Enthousiaste leerlingen! Door de toenmalige directeur Elly Marwitz al taakbeleid en taakdifferentiatie. Een school waar een leven lang leren in de praktijk werd en wordt gebracht. Profilering Daltononderwijs! Daltononderwijs: Zelfstandigheid, Samenwerking, Verantwoordelijkheid. Drie pijlers die ook in je latere leven erg belangrijk zijn. Tot op de dag van vandaag een prima keuze! In januari met vervroegd pensioen gegaan.

  2012, Janneke Damming

  Mijn eerste baan in het onderwijs op de Hobbemaschool.

  Mijn eerste baan in het onderwijs op de Hobbemaschool. De eerste jaren waren zeker niet de gemakkelijkste. Kwam hier om mijn droom te verwezenlijken: "Alle kinderen gelijke kansen!" Contact met de eerste Turkse leerlingen. De eerste jaren de eerste en de tweede klas (groep 3 en 4). Door de hulp en ondersteuning van de heer Gaastra en juf Janny Heeres heb ik veel geleerd over wat ik wilde en ook wat ik niet wilde.Enorm veel leuke en lieve kinderen en ouders. Aan collega's als Fedde Haisma, Richard Backers, Marjo Slot, Tiny Hulshof, Joke Vriend bewaar ik goede herinneringen.

  2012, Janneke Damming
  ?