Jankees Stubenitsky

Kent 15 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jankees Stubenitsky en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jankees Stubenitsky heeft 13 klassenfoto's en kent 15 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerst op de fiets vanuit Heemskerk, later op de brommer en nog later met de bus.

  Eerst op de fiets vanuit Heemskerk, later op de brommer en nog later met de bus. Leuke school, goede herinneringen aan hr.Hibbel, Schenk ("Donnerwetter"!) als er iets niet liep tegen zijn zin, van Schie met z'n enorme stem (later iets minder), Woudman met de muziek. (van Schie en Woudman verschilden wel eens in smaak...) Dirkmaat die wel erg sterk bleek zodat ik toch maar niet de schilders kant koos... Brouwer die algebra gaf (nooit iets van begrepen) maar bijzonder aardig was. etc etc. Ik moet nog ergens een jubileumboek hebben liggen met hun foto's. Heb nog altijd contact met verschillende oud klasgenoten uit die jaren. Al met al een leuke tijd.

  Lagere Technische School (n..., 1966

  Nieuw schoolgebouw.

  Nieuw schoolgebouw. Vanaf het begin 1963-64? tot aan 1965. Hr.Elzerman, klas 5 en 6. Angstig avontuur onder het toneel...songfestival....spannende verhalen van hr.Elderenbosch. De reis van de Kon-Tiki via de schoolradio.... De eerste 'echte' school na omzwervingen in verschillende noodlokaties... Foto van de groep aan de Rameaustraat. 1960-61 Achterste rij van L naar R: Anita Beers, Marjo Huslage, Anita ?, Marga Bakker, Ron Peelen, ?, Klaas Bakker, Sjaak Bakker, Wim van Vliet, Jelle Pasveer, ?, ?, Yvonne Vallenduuk?, Yvonne Lagedijk, Juffrouw Freling (nog geen Verkerk). 2e rij: Esther Lagedijk, ?, ? de Bruin?, ?, Ineke Spruitenburg, ?, ? , Adri Blinkhof, ?, ?, Ans Mulder, ?, ?, ?. Op de voorgrond: Ruud Luntz, Bram Zijlstra, Jankees Stubenitsky, ?, Henk de Vries, Rob Dijkstra, ?, Jan Oppedijk, ?, Paul Bouwmeester, ?. Er zijn dus nogal wat vraagtekens! Wie o wie????

  De Wiekslag, 1964

  De "grote"school aan de andere kant van het dorp.

  De "grote"school aan de andere kant van het dorp. Het opstellen van de klassen op het schoolplein voordat je naar binnen mocht. De schoolbel (1x in handen gehad). De films over de schoolreisjes van meneer Laan. Spannende verhalen van mr. Elderenbosch. In de winter, ijs op de schoolmelk...

  De Zilvermeeuw, 1958

  ?