Ontdek PLUS

janine -vrancken

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van janine -vrancken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  janine -vrancken heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  hele leuke tijd, heb de 4 jarige richting gedaan.

  hele leuke tijd, heb de 4 jarige richting gedaan. na een tijd leren leren, leuke stages in de jaarbeurs in utrecht en the grand in amsterdam enthousiast naar een leuke baan gaan zoeken. in utrecht ben ik voor een oude werkgever assistent manager geworden (ZIlli en ZIlli. Samen met de manager startte we een nieuwe zaak op voor meneer Zilli. Tijdens deze baan veel vragen tegen gekomen en me ingeschreven op de hogere hotelschool in denhaag, aangenomen en wel, na een mooie reis in australiie en indonesie begonnen. zit nu in mn laatste jaar, bijna klaar en nu ECHT startklaar om te werken, na 7 jaar studie.......wat zeker de moeite waard *************n een stuk wijzer geworden door de wijze beslissing verder te studeren. mhs was super, vooral de wijnreis!!!! doei doei en tot snel

  Vakschool Wageningen (Mid. ..., 1997

  hartejagen met de meisjes uit de 1 en 2e brugklas, vechten om een plekje in de pauze.

  hartejagen met de meisjes uit de 1 en 2e brugklas, vechten om een plekje in de pauze. kim messelink die me het derde jaar verlaatte........ leuke tijd!!!!

  Nederrijn college, 1986