Janine van Schooten

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Janine van Schooten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Janine van Schooten heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herrinner me heel goed hoe ik bij juf Groothuis in de tweede klas kwam, werkelijk ALLES wat ik deed was verkeerd.

  Herrinner me heel goed hoe ik bij juf Groothuis in de tweede klas kwam, werkelijk ALLES wat ik deed was verkeerd. van de manier waarop ik de letters vormde(aangeleerd op een andere basis school) tot de manier waarop ik leerde,breide en sprak.(geboren in Zuid Afrika). Bedankt juf Groothuis, ik had een hele leuke tijd in uw klas, maar niet heus. Ook een hele leuke.. Boekholt in de vijfde klas. Daar moesten de kinderen die niet netjes genoeg konden schrijven ieder rijtje sommen en iedere zin in hun schrift laten zien om te keuren. Geweldig, elke les zo`n 10 minuten in de rij staan, want de halve klas had een slecht handschrift. Je vraagt je af waar zo`n man z`n opleiding heeft gehad. Leukste herrinnering aan de vijfde klas; een sneeuwbal bij Boekholt in z`n nek gegooid.Al met al geen fijn gevoel bij het denken aan deze school. Gelukkig werd het later veel beter op de middelbare.

  sint jozefschool, 1965

  Prachtige tijd gehad op deze HAVO, eindeloos koffie drinken met mevrouw Thiems in de keuken van de Gammele.

  Prachtige tijd gehad op deze HAVO, eindeloos koffie drinken met mevrouw Thiems in de keuken van de Gammele.Ook heel veel tijd doorgebracht in de Ster, waar wij toen al, cola met citroen dronken.Heel benieuwd hoe het gaat met meneer Steyns leraar engels , geweldige man trouwens, met gigantisch gevoel voor humor.Ik herrinner me dat ik een keer met een mondeling examen te laat kwam omdat het geijzeld had. Op zijn woedende vraag"Where were you???"liet ik hem mijn doorweekte broek zien en zei:"Well, it was a bit slippery outside.."Daarna een heel leuk mondeling gehad. Ook benieuwd naar de andere leraren, Kienhuis(attention!),Stomps ,en de beide biologieleraren Knol, van Duuren voor duits en Voetelink voor aardrijkskunde.

  Pedagogische academie Twent..., 1974

  Filmavonden in dat zaaltje met die schuifdeuren,ook gebruikt voor feestjes.

  Filmavonden in dat zaaltje met die schuifdeuren,ook gebruikt voor feestjes. Meneer Jalink die elk jaar afscheid nam en dan gewoon weer terugkwam.Holvast die de proefwerken zonder naam in de prullebak gooide,Margadant met die grote snor,waar hij altijd stiekem achter zat te lachen .Het gezicht van Jalink als hij bij Holvast in de auto zat, met twee handen aan het beugeltje, terwijl Holvast over en door alle tassen e.d. reed die op het schoolplein lagen. En natuurlijk Sterringa die altijd "vrede op aarde baasjes"riep in de kersttijd.De zoete geur van de pijp van de tekenleraar Peter Smit? door de hele school .

  M.A.V.O. school 'Klein Drie..., 1970

  ?