Janine Kallenbach

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Janine Kallenbach en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Janine Kallenbach heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Prachtige interdisciplinaire opleiding op (toen nog) het snijvlak van techniek, vormgeving, marketing en bedrijfskunde.

  Prachtige interdisciplinaire opleiding op (toen nog) het snijvlak van techniek, vormgeving, marketing en bedrijfskunde. Heeft inmiddels veel meer de designrichting gekozen. Ik was meer geïnteresseerd in wat later zou worden ondergebracht in een aparte opleiding: technische bedrijfskunde. Gelukkig kon je binnen de opleiding que specialisme alle kanten op. Mooie mensen ontmoet, bijzondere vriendschappen opgedaan, veel geweldige dingen gedaan!

  TU Delft faculteit Industri..., 1987

  Als je écht iets over management wilt leren, jezelf wilt leren kennen en begrijpen én invloed op jezelf wilt leren krijgen als manager, dan is dit de aangewezen opleiding.

  Als je écht iets over management wilt leren, jezelf wilt leren kennen en begrijpen én invloed op jezelf wilt leren krijgen als manager, dan is dit de aangewezen opleiding. 't Kost wat investering, zowel in geld als in tijd als in energie, maar je krijgt er bijzonder veel voor terug.

  Stichting Bedrijfskunde |, 2001

  Ik kan me van het kwetternest niet zo veel herinneren.

  Ik kan me van het kwetternest niet zo veel herinneren... Grote zandbakken, zouden ze echt zo groot geweest zijn? Rare mode in die tijd; ik kan me nog als de dag van gisteren die kriebelende maillots herinneren... Tot op de dag van vandaag een hekel aan panty's etc!

  kleuterschool 't Kwetternest, 1973

  ?