Janine de Boer Vonk

Kent 65 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Janine de Boer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Janine de Boer heeft 2 klassenfoto's en kent 65 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wil niet echt aan deze school herinnert worden.

  Wil niet echt aan deze school herinnert worden. Ben daar heel veel gepest, geschopt en geslagen en leerkrachten lapten dat aan hun laars. Na de herfstvakantie in de 3e klas daarom ook naar een andere en veel betere school gegaan. Daar de 4e een keertje over moeten doen omdat ik dankzij het slechte onderwijs van de vluchtschool een aardige achterstand had opgelopen. Maar alles is helemaal goed gekomen met mij en heb mijn doel bereikt, dankzij de goede opvang van en op de Immanuelschool en mijn verdere opleidingen ;-)

  Burgemeester De Vlugtschool, 1978

  Ook hier een leuke schooltijd gehad.

  Ook hier een leuke schooltijd gehad. Diverse leuke en lieve mensen in de klas gehad, waarvan een aantal beroemd zijn geworden haha

  Het Hervormd Lyceum West, 1985

  Echt een hele leuke tijd gehad op deze school en onwijs goed opgevangen vanaf de 3e klas toen ik van de vluchtschool af kwam na een rotperiode aldaar.

  Echt een hele leuke tijd gehad op deze school en onwijs goed opgevangen vanaf de 3e klas toen ik van de vluchtschool af kwam na een rotperiode aldaar. Het was een soort van huiskamer/familie gevoel op de Immanuel zo gezellig en gemoedelijk. Maar toch orde en regelmaat en strakke regels. De perfecte basis school met hele leuke leerkrachten ook. 1 dolle gekke boel, kan niet anders zeggen :-)

  Immanuelschool Chr. Basissc..., 1981

  ?