Janet van Beusichem

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Janet van Beusichem en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Janet van Beusichem heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet eens meer hoe de juffrouw heet, ik ken wel nog een paar namen: Yvonne de Bie, Diny Ed, Esther Grisel, Mirjam v.

  Ik weet niet eens meer hoe de juffrouw heet, ik ken wel nog een paar namen: Yvonne de Bie, Diny Ed, Esther Grisel, Mirjam v.d. Anker, Mary Lapere, Greetje Knobbout, Gonny ?, Arja van de Graaf (ben ik vanaf mijn 4e mee bevriend, momenteel zien we elkaar niet vaak, maar als we wat afspreken is het altijd supergezellig!).

  Had toen nog geen naam volg..., 1971

  Wij zaten op de Nevadadreef.

  Wij zaten op de Nevadadreef. Ik heb goeie herinneringen aan Esmeralda, onze levenslustige spontane lerares. Ik heb nog heel lang een onwijs leuk contact gehad met Drea Kwakkel, maar dat is eigenlijk een beetje verwaterd! Wel heel veel gelachen en het heel erg leuk gehad. Nog 1 vriendin overgehouden aan dat jaar (die niet bij mij in de klas zat): Petra Vennema.

  kappersdagschool, 1986

  Anderhalf jaar AW (Agogisch Werk) gedaan.

  Anderhalf jaar AW (Agogisch Werk) gedaan. Slechte keus, nix voor mij. Wel heel veel lol gehad met mijn klasgenoten (allemaal meiden) en in het bijzonder met Michelle van Uden (die ik inmiddels uit het oog ben verloren).

  Elisabeth Ter Braak Vieters..., 1984

  ?