Bekijk het volledige profiel van Janet Abdallaoui en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Janet Abdallaoui heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Deed hier 1 jaar Pabo, mijn d...

Deed hier 1 jaar Pabo, mijn droom, maar helaas beel na 1 jaar niets voor mij. Wel leuke tijd gehad, ging met de trein, namen weet ik echt niet meer, weet wel dat bij de ontgroening, al gelijk stelletjes werden gevormd...Waarom weet ik niet maar kan me opeens de naam Bart herinneren en nog een jongen uit nieuwleusen, hem kwam ik later tegen in Zwolle (hij was inmiddels leraar) en oja...Harry..Leuke stage s gehad in mijn eigen woonplaats...(steenwijk)was erg waardevol, ik kwam toen eigenlijk wel tot de conclusie dat het niks voor mij was.

2004, Janet Abdallaoui

Ik vond dit een geweldige scho...

Ik vond dit een geweldige school. Kwam waaarschijnlijk omdat ik nu de laatste 2 jaar van de havo , fluitend ging afmaken. Kan me herinneren dat ik in de klas wel een van de oudste was, samen met Leen, Carola (kwam toen met de auto naar school!!)Namen: Ingeborg (wolvega), Ilse Vroklage. Leraren: Sieme (weinig meiden zullen hem vergeten zijn)Tekenen van....En nog les van de directeur zelf..(ortlep???) Breien was destijds mijn hobbie( nu niet meer!!) Dus op speciaal verzoek voor Leen een trui gemaakt, zat zelfs in de kantine te breien.

2004, Janet Abdallaoui

Ik kan me van deze tijd niet z...

Ik kan me van deze tijd niet zo veel herinneren, heb er wel 4 jaar gezeten om de HAVO te volgen, maar dat is hier niet gelukt. (elders wel). leraren: Reijenga (wiskunde) Tenminste 1 vak waar ik geen moeite mee had. grotens (nl), Geschiedenis, waar je moeiteloos kon spieken (?), de proefjes met scheikunde. En Zwaan in de keuken...

2004, Janet Abdallaoui
?