Jan Wolzak

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Wolzak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Wolzak heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  gegevens staan bij Duinwijk ULO.

  gegevens staan bij Duinwijk ULO. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] De eerste kennismaking met de heer Winter: "Hier leert men luisteren", brand in het scheikundelokaal tijdens een proef door de heer Dijkshoorn en de verhalen van de heer Gietelink.

  Duinwijk Mavo (voorheen ULO), 1954

  Juffrouw Tol, de aardige juffrouw Van Putten en heer Adams en de akelige heer Hoekstra door wie ik constant op de gang werd gezet.

  Juffrouw Tol, de aardige juffrouw Van Putten en heer Adams en de akelige heer Hoekstra door wie ik constant op de gang werd gezet. Al deed ik niets, ik was altijd de klos. Het hoofd van de school was de heer (van?)Dokkum. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] staan vermeld bij Groene Kikkerschool [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] staan vermeld bij Groene Kikkerschool

  Julianaschool / Groene Kikk..., 1948

  zie ook Handelsdagschool en HBS A [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.

  zie ook Handelsdagschool en HBS A [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] scheikundeles van de heer Opwirda met zijn lelijke eend, met de klas naar (oom) Bob, sporten langs de paardenbaan

  Handelsdagschool / gemeente..., 1959

  ?