jan Wilmink

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van jan Wilmink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  jan Wilmink heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Jeanette van "schilderen" De pauze's die in een razend tempo in het centum van Zutpen via een snelle Puch samen met gekke Nijkamp uit Gorssel in Black-Out doorgebracht werden.

  Jeanette van "schilderen" De pauze's die in een razend tempo in het centum van Zutpen via een snelle Puch samen met gekke Nijkamp uit Gorssel in Black-Out doorgebracht werden. De discussies aan het hek van de sociale werkplaats tegenover met een "geflipte geleerde" Ben de naam van deze symphatieke bebaarde man even kwijt. Zeilkamp in Grouw, discjockey wedstrijd gewonnen in de jeugdherberg.

  LTS , 1972

  Stiekum achter de Metseloods een peuk opsteken met de benen zowat in de Berkel, omdat congierge Hoevers op het dak van de school lag te spieden of hij iemand kon "draperen" De juffrouw van het secretariaat die de wenteltrap op moest met een blad koffie.

  Stiekum achter de Metseloods een peuk opsteken met de benen zowat in de Berkel, omdat congierge Hoevers op het dak van de school lag te spieden of hij iemand kon "draperen" De juffrouw van het secretariaat die de wenteltrap op moest met een blad koffie.Kwam uit Borculo, ik droom er nog wel eens van!

  LTS, 1969

  Blokfluitles samen met Cisce Stijl, Henk Goorman en diverse Harfsense en Laornse deerntjes.

  Blokfluitles samen met Cisce Stijl, Henk Goorman en diverse Harfsense en Laornse deerntjes. Muziekles van "van Poppel". Biologie van juffrouw Maier.

  mavo, 1968

  ?