Jan Willigen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Willigen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jan Willigen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Toepen en het Pothuis Ik heb 2 jaar over de 1e klas gedaan en ben op het einde van de 2e klas tot mijn genoegen van school gegaan.

  Toepen en het Pothuis Ik heb 2 jaar over de 1e klas gedaan en ben op het einde van de 2e klas tot mijn genoegen van school gegaan. De school kon hier niets aan doen. Ik had eigenlijk geen interesse in het binnen zitten en wilde naar buiten om te gaan werken. Ik werk tot op heden nog steeds een belangrijk deel van de dag buiten als bedrijfsleider bij een aannemersbedrijf in de GWW sektor. Enkele klasgenoten waren Piet Verburg (had volgens mij iets met kaas van doen), Eric Borrias die ik bij een herdenking op kamp Vught muziek heb zien maken (tv omroep Brabant). Verder herinner ik mij onze leraar Recht dhr Kant en dhr Logtenburg van Warenkennis.

  2004, Jan Willigen

  Spannende tijd Hr Gelsema gaf frans en geschiedenis; Onze direkteur dhr Vermaas gaf ook boekhouden en kon hele rijen uit het kasboek uit zijn hoofd optellen (wij probeerden dat te verstoren); Wiskunde van dhr Ramdin (die man heeft het echt niet best ge

  Spannende tijd Hr Gelsema gaf frans en geschiedenis; Onze direkteur dhr Vermaas gaf ook boekhouden en kon hele rijen uit het kasboek uit zijn hoofd optellen (wij probeerden dat te verstoren); Wiskunde van dhr Ramdin (die man heeft het echt niet best gehad met mij; Dhr Brands had overal wel een anekdote bij de vertellen; Mevr vd Kolk dicteerde de antwoorden van de aardrijkskunde lessen met een overduidelijke dubbele punt, komma, punt en uitroepteken. Meneer Polderman bracht ons enigszins gekleurd politiek bewust zijn bij. Mevrouw Hennekam gaf ons franse les met plaatjes van de Poppeys en Gerard Lenorman. Van meneer Jobse kregen we engels en biologie. Nederlands van meneer Van Veen, tekenen van meneer Passier, Duits van meneer Weber.

  2004, Jan Willigen

  hele fijne zorgeloze periode klas 1+2 Bij juffrouw Weernekers klas 3+4 Bij meester vd Giessen klas 5+6 Bij Meester Kraaieveld.

  hele fijne zorgeloze periode klas 1+2 Bij juffrouw Weernekers klas 3+4 Bij meester vd Giessen klas 5+6 Bij Meester Kraaieveld

  2004, Jan Willigen
  ?