Ontdek PLUS

Jan Willem Wolf

Kent 6 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Willem Wolf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Willem Wolf heeft 10 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een verademing om 's avonds met alleen maar gemotiveerde klasgenoten de lessen te mogen volgen.

  Het was een verademing om 's avonds met alleen maar gemotiveerde klasgenoten de lessen te mogen volgen. Een schril contrast met de pubers van het C.L.V.Z. te Goes die ik als t.o.a. scheikunde overdag assisteerde. Het frappantste voorval was dat ik voor de leerlingen 5 HAVO een practisch schoolonderzoek zeewater moest voorbereiden en dat ik 'stom toeval'hetzelfde schoolonderzoek moest maken voor dhr. Kuiper. Dat lukte dus aardig. Veel van mijn klasgenoten kwam ik ook weer tegen in de atletieksport als duursporters, mensen van de lange adem.

  Zeeuwse Dag- en Avond Schol..., 1977

  Vier jaren werkte ik op het laboratorium organisch-preparatief als hulp amanuensis, naast mw.

  Vier jaren werkte ik op het laboratorium organisch-preparatief als hulp amanuensis, naast mw. Shegter-Valster onder de Heer W.Wisse, docent organische chemie, dhr. J. Bronckhorst en dhr. J. van Draanen en dhr. de Bruin. Mijn naaste collega's waren dhr. J.Mulder en dhr. L.C. Spalburg. Daarnaast maakte ik deel uit van de technische dienst die aangestuurd werd door dhr. Roellofsen. Veel klusjes klaarde ik samen met dhr. W.Pleynaar en dhr. J. van der Beijl. Directeur was in die dagen dhr. Cristel. Het leukste was er een middag mee naar de Jaap-Eden baan schaatsen met een 2e klas en een uurloop in het Amsterdamse Bos met een groep van dhr. Stemmerik. Met volley-bal kreeg het personeel dikke klop van een team met Martin de Groot en Bert Goedkoop, dekking zoeken als zij smashten. Zij speelden toen bij Martinus of A.M.V.J.?

  HTS-A, 1973

  Van mijn 17e tot mijn 21e jaar volgde ik hier de amanuensis avondschool, M.

  Van mijn 17e tot mijn 21e jaar volgde ik hier de amanuensis avondschool, M.B.O. laboratoriumtechniek. Heel veel lessen gevolgd samen met Jan Verwolf, t.o.a. te Culemborg en Mick Stalperts ook weer t.o.a. in Soest. Enorm genoten van lessen fotografie, glasinstrumentmaken, histologische techniek en fijnmetaalbewerking. Veel flauwe kul zoals rekenen en taal maar op de koop toe genomen.

  laboratoriumschool Utrecht, 1973