Jan Willem van Gijzen

Kent 5 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Willem van Gijzen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jan Willem van Gijzen heeft 0 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  het reisje naar Hamburg en Bremen komt wel boven, maar ook het afscheidsfeestje van directeur Vreeswijk(Vreewijk?).

  het reisje naar Hamburg en Bremen komt wel boven, maar ook het afscheidsfeestje van directeur Vreeswijk(Vreewijk?). Verder de gemoedelijke sfeer waarin werd onderwezen, althans zo ervaarde ik het toen ik op relatief later leeftijd aan het MBO begon

  2004, Jan Willem van Gijzen

  van zuuren, daar had ik altijd ruzie mee.

  van zuuren, daar had ik altijd ruzie mee.... en nu ben ik zo rustig... godsdienstles had ik geloof ik ook niet zo'n zin in... was bevriend met Joao, Jos destijds omdat het anders te moeilijk was...en ik zat in het voetbalteam waar ook een foto van op de site staat. De eigenaar van de foto reageert helaas niet op mijn verzoek mijn naam er bij te zetten !!

  2004, Jan Willem van Gijzen

  de 1e les (wiskunde) werd me al duidelijk gemaakt dat ik vooraan diende te zitten, omdat ik toen al een slechte reputatie had.

  de 1e les (wiskunde) werd me al duidelijk gemaakt dat ik vooraan diende te zitten, omdat ik toen al een slechte reputatie had...... en de strafsommen (staartdelingen) van Dhr. Kuipers, maar natuurlijk ook veel leuke dingen, en veel vriendinnetjes,geloof ik..

  2004, Jan Willem van Gijzen
  ?