Jan-Willem van den Brink

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan-Willem van den Brink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Jan-Willem van den Brink heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Weet ik niets meer van ,alleen de ligging want ik kon de tuin van mijn oma zien en door een ijzeren hek kwam je op de binnenplaats ,ik heb er geloof ik, maar 1 jaar opgezeten en ben toen naar maria`s kleuterhof gegaan.

  Weet ik niets meer van ,alleen de ligging want ik kon de tuin van mijn oma zien en door een ijzeren hek kwam je op de binnenplaats ,ik heb er geloof ik, maar 1 jaar opgezeten en ben toen naar maria`s kleuterhof gegaan. Het is ook zo lang geleden.

  2010, Jan-Willem van den Brink

  ik kan me daar nagenoeg niets van herinneren ,zo lang geleden ook weet ik geen namen meer,wie helpt mij verder of kan zich mij nog herinneren.

  ik kan me daar nagenoeg niets van herinneren ,zo lang geleden ook weet ik geen namen meer,wie helpt mij verder of kan zich mij nog herinneren.

  2010, Jan-Willem van den Brink

  veel kan ik me niet meer herinneren ik weet nog wel Dhr v.

  veel kan ik me niet meer herinneren ik weet nog wel Dhr v.d. Lans een boom van een kerel die nadat het terrein voor de school opnieuw werd bestraat door statenmakers die het allemaal nogal lastig vonden al die leerlingen om hun heen en er al snel wat oneenigheden ontstonden en Dhr v d Lans wel even kwam kijken om de rust te herstellen. En de tijd dat er buiten op het schoolplein een nieuw gebouw werd neergezet voor praktijk bouwkunde.

  2008, Jan-Willem van den Brink
  ?