Jan Willem Roskes

Kent 15 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Willem Roskes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Willem Roskes heeft 3 klassenfoto's en kent 15 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de loop van het schooljaar (mei) in de 4e klas op deze school gekomen bij meester Vredenbrecht; 5e klas bij broeder Bernardo en de 6e bij broder Wendelinus.

  In de loop van het schooljaar (mei) in de 4e klas op deze school gekomen bij meester Vredenbrecht; 5e klas bij broeder Bernardo en de 6e bij broder Wendelinus.

  St Vincentiusschool, 1964

  Van de 2e t/m de 4e klas zat ik op deze school; 2e klas mevrouw Sprock, 3e klas juffrouw Kraakman en de 4e, toen troffen we een onderwijzer (Rutten) die het leuk vond om je iedere week per onvoldoende een kaartje mee naar huis te geven.

  Van de 2e t/m de 4e klas zat ik op deze school; 2e klas mevrouw Sprock, 3e klas juffrouw Kraakman en de 4e, toen troffen we een onderwijzer (Rutten) die het leuk vond om je iedere week per onvoldoende een kaartje mee naar huis te geven. Dat liep bij sommigen nogal op hetgeen een averechts effect had. Ik bv vertrok naar de broederschool (St Vincentius) aan de Paramaribostraat.

  St. Paschalisschool, 1961

  Leraren: Koster (sigaar); Bulsing (streng maar rechtvaardig); Coesmans(pijp, sigaar sigaret in twee lesuren); Mevr.

  Leraren: Koster (sigaar); Bulsing (streng maar rechtvaardig); Coesmans(pijp, sigaar sigaret in twee lesuren); Mevr. Sons (radijsjes); Van Munnen (werd altijd gepest); Van Mosselvelde; Mevr. Brons; Wanders; Boeije ("te laat en straf" schalde het door de luidspreker) De 'fietsenrally' was altijd erg leuk.

  Cordi Sacratissimo, 1966

  ?