Jan Willem Hageman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Willem Hageman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Willem Hageman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  HBO-A chemie.

  HBO-A chemie. We zaten op het terrein van TH Twente (tussen Enschede en Hengelo). Samen rijden met Peter Leerkamp(uit Haaksbergen)in zijn witte Peugeot... Veel sporten. Praktikum dat een paar keer niet doorging (fles peridine omgevallen en explosie door leraar org. chemie). Natuurkunde van Jansen (wie was nu groter Jansen of zijn tas....). Bijzonderheid : een dag na de diploma-uitreiking (herexamen) pas de brief met de uitnodiging ontvangen... (lag denk ik aan de PTT....).

  School voor laboratorium pe..., 1980

  BERLIJN, samen met de school uit Deventer op werkweek naar Berlijn.

  BERLIJN, samen met de school uit Deventer op werkweek naar Berlijn. Indrukwekkend, eieren gooien vanuit het raam op de 7de verdieping. De concerten waren ook "cool". In de pauzes basketballen en volleyen op het binnenterrein. Het was de tijd van de trekbommetjes (Mark in het lokaal van Nuis), stinkbommen en brandblussers die spontaan..... gingen werken.

  Regionaal Staring College, 1974

  Ravotten in de oud-papier opslag in de kelder.

  Ravotten in de oud-papier opslag in de kelder. Sport : schoolvoetbal en zwemmen (school-estafettes). Na schooltijd voetballen bij de MAVO en spelen in het bos (Kerkloo).

  Menno Ter Braakschool, 1968

  ?