Jan-Willem deBlok

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan-Willem deBlok en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Jan-Willem deBlok heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  In de klas van juffrouw Kettin...

  In de klas van juffrouw Ketting, met als enige herinneringen dat het er streng aan toe ging (geen idee of dat echt zo was) en de paniek die bij één van de klasgenoten ontstond toen er een vlinder in de klas rondvloog.

  2007, Jan-Willem deBlok

  Ik was te jong om me hier nog ...

  Ik was te jong om me hier nog iets zinvols van te herinneren. Als ik een enkele keer weer in Vianen loop, meen ik nog wel eens een bekend gezicht te zien, maar daar houdt het wel mee op. Namen en herinneringen zijn (te) ver weg gezakt.

  2003, Jan-Willem deBlok

  Na na 5 jaar accountancy in ee...

  Na na 5 jaar accountancy in een sleur te zijn gekomen was dit een verademing! In de loop der jaren actiever geworden in het verenigingsleven en het reilen en zeilen van de faculteit. Dat heeft de studietijd wat opgerekt, maar er waarschijnlijk wel aan bijgedragen dat ik nog altijd werkzaam ben hier, met een gevarieerde loopbaan. En ook al ben ik nu manager, ik krijg toch zo af en toe de kans toch nog eens het veld in te gaan met de studenten.

  2003, Jan-Willem deBlok
  ?