Bekijk het volledige profiel van Jan-Willem Cramer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Jan-Willem Cramer heeft 2 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Korte leuke tijd gehad , 2x de...

Korte leuke tijd gehad , 2x de 1e :) 2e kamp was leuk , ik weet nog in ons 1ste jaar dat de frans lerares het enorm zwaar had met onze klas . Arm mens ging overspannen naar huis . Ik kon nooit door een deur met die vrouw even als nog een klas genoot die helaas niet meer onder ons is. Jos v Eck mr de Graaff en mvr Pellemans ? leuke karakters :)

2012, Jan-Willem Cramer

Het was natuurlijk een school ...

Het was natuurlijk een school voor gemengde kids die met een leer achter stand of met een luister achterstand ik behoorde tot die tweede groep en heb zat dagen in de clinch gelegen met mijn leraar :) de Wit . Goed naar mn zin gehad 3e op de sport dag , alleen niet aanwezig bij de huldiging vanwege schorsing xD net als de school foto elke keer als die fotograaf kwam was ik geschorst haha :) Mevr .Suttdorp (hoop dat het goed geschreven is ) was een super mens ( lerares ) echt .. elke klas moet zo'n lerares hebben en de wereld ziet er een stuk gezelliger uit :)

2012, Jan-Willem Cramer

Was een super school , Top...

Was een super school , Top tijd gehad met kamp in de 3e Mr Booy was mn mentor goeie vent , als je je maar gedraagt helaas .. dat kon ik niet joh :p Leuke klas , kwam samen met 4 anderen van een andere school in die klas . Rustig stel mensen bij elkaar met eigenlijk maar 1 uitschieter . Super aula tijden meegemaakt pure entertainment :)

2009, Jan-Willem Cramer
?