Ontdek PLUS

Jan Willem Bogers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Willem Bogers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Willem Bogers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  "Wij zijn van de Da Costaschool, daar heb je pret, daar maak je jool, maar maak je het soms al te bont, dan krijg je straf, maar.

  "Wij zijn van de Da Costaschool, daar heb je pret, daar maak je jool, maar maak je het soms al te bont, dan krijg je straf, maar....da's gezond". Zelden een lied gekend dat de sfeer en de paedagogische gedachten van een tijdvak zo treffend beschrijft. Van de hand van HdS Kohlenberg, geloof ik. Goeie tijd gehad met onder anderen Arie Otto, Hans Westmaas ( van wie ik me vooral herinner dat hij als eerste met een Beatle-kapsel op school verscheen, hetgeen - ondanks zijn bewering dat dit de grote mode zou worden-, tot afwijzende reacties van velen leidde; maar hij heeft wel gelijk gekregen), Kees Kuijpers, Chris Rijswijk, Kriel Kroon,Sylvia Warnas, en zoveel anderen.

  da costaschool, 1956

  Bonte avonden,VEVO(bestaat dat nog?),verkiezingsstrijd,Sinterklaas(van Muijen als enige gehuwde goedheiligman sinds Vaticanum II),het duo De Boer-van Egmond,de strenge Taal,de geestige Tinus Dekker,de Opwaartse Wegen van Arie Dekker,Hans Verhorst, Leender

  Bonte avonden,VEVO(bestaat dat nog?),verkiezingsstrijd,Sinterklaas(van Muijen als enige gehuwde goedheiligman sinds Vaticanum II),het duo De Boer-van Egmond,de strenge Taal,de geestige Tinus Dekker,de Opwaartse Wegen van Arie Dekker,Hans Verhorst, Leendert Snel,Nootje Mariunaya,cabaret Bitterbal.

  Christelijk lyceum, 1963