Bekijk het volledige profiel van Jan Willem Bogers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Jan Willem Bogers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

"Wij zijn van de Da Costaschoo...

"Wij zijn van de Da Costaschool, daar heb je pret, daar maak je jool, maar maak je het soms al te bont, dan krijg je straf, maar....da's gezond". Zelden een lied gekend dat de sfeer en de paedagogische gedachten van een tijdvak zo treffend beschrijft. Van de hand van HdS Kohlenberg, geloof ik. Goeie tijd gehad met onder anderen Arie Otto, Hans Westmaas ( van wie ik me vooral herinner dat hij als eerste met een Beatle-kapsel op school verscheen, hetgeen - ondanks zijn bewering dat dit de grote mode zou worden-, tot afwijzende reacties van velen leidde; maar hij heeft wel gelijk gekregen), Kees Kuijpers, Chris Rijswijk, Kriel Kroon,Sylvia Warnas, en zoveel anderen.

2006, Jan Willem Bogers

Bonte avonden,VEVO(bestaat dat...

Bonte avonden,VEVO(bestaat dat nog?),verkiezingsstrijd,Sinterklaas(van Muijen als enige gehuwde goedheiligman sinds Vaticanum II),het duo De Boer-van Egmond,de strenge Taal,de geestige Tinus Dekker,de Opwaartse Wegen van Arie Dekker,Hans Verhorst, Leendert Snel,Nootje Mariunaya,cabaret Bitterbal.

2003, Jan Willem Bogers
?