Jan Wilde

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Wilde en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Wilde heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hallo Aart, Toen ik dit las, moest wel even reageren.

  Hallo Aart, Toen ik dit las, moest wel even reageren. Gert-Jan de Groot en ik liepen toen in de Beatle-look, zwart en nog eens zwart. Geschiedenisles over India en arme kinderen en een bodemloze put. ik hoor hem nog niet vallen. De Sik die kon voorlezen in ULO 4 en dan flink fantaseren. Toch een leuke tijd gehad. Ik zal nog eens wat namen opzoeken. Ik ben onderwijzer in Wijhe aan een baisschool.

  Gereformeerde school voor mavo, 1964

  Snuffelend op ************* kwam ik ook bij de Einsteinlaan terecht.

  Snuffelend op ************* kwam ik ook bij de Einsteinlaan terecht. Ik heb hier twee jaar lesgegeven. Foto's van verklede kinderen tijdens mijn verjaardag. o.a. Oscar als een oud mannetje, Nelly Versteeg en haar vriendinnetje als bruidspaar. Als je dit bekend voorkomt mail dan maar eens dan kan ik kijken of ik ze nog een keer kan opsturen. Maandagmorgen opening met zang en gebed. Ik woon in Wijhe ben getrouwd en heb drie kinderen. Volgens mij is deze klas in Emmeloord geweest op onze trouwdag. Namen van kinderen zijn: Berry, Frank Ufkes .. Jansen, Anita had heel vaak hoofdpijn. Laat allemaal maar een swat van je horen.

  Koningin Wilhelminaschool, 1972

  In de eerste klas hadden we juf Westerik, in de tweede .

  In de eerste klas hadden we juf Westerik, in de tweede ...., in de derde juf Bokema en in de vierde meester Niekerk een lange slungelige man, die altijd wat wits aan zijn mondhoeken had. In de vijfde meester Schinkel die altijd met de poot van de bril draaide en opeens had hij allen nog maar een poot in zijn hand. Hij was heel goed in handenarbeid. je herinnert je vast nog wel die korte vingers met op het derde kootje heel veel haar. Een ontzettende aardige meester. In de zesde klas hadden we meester van der Zwaal. Hij woonde drie huizen van mij vandaan in de Hendrik van Viandenstraat. Leerlingen die ik mij herinner uit deze klas zijn: Henk de Vries,Reijer van't Hul, Ties Elzinga Hildebrand, Rietje Visser, Cora Ridderbos, en haar vriendin de dochter van de chirurg. Freddie Ijzerman, enz. Waar is iedereen gebleven. Ik woon in Wijhe en sta sinds 1971 voor de klas. groep 7/8. Nu reeds dus al meer dan dertig jaar onderwijzer wie had dat gedacht. O, ja ik zag de naam van Hans Welmers staan uit de Geerstraat. Ik heb inmiddels de mooie schoolreisfoto bekeken en kan me er nog heel wat van herinneren.

  Helenius de Cockschool, 1954

  ?