Jan Wilco Geijtenbeek

Kent 4 personen

ASK_ME
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan Wilco Geijtenbeek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan Wilco Geijtenbeek heeft 0 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Slechts 1 jaar op deze school gezeten.

  Slechts 1 jaar op deze school gezeten. En wat voor 'n jaar! Ontzettend veel lol gehad, veel gefeest. Vooral met Rene Jansen die het hele jaar hyper was. De kroeg op de Witte vrouwensingel, de feesten op de oudegracht, een vriendin waar ik nu nog contact mee heb. Top jaar! Jansen, waar zit je?

  Atheneum F. de Munnik, 1982

  Na de derde wegens verhuizing van school gegaan.

  Na de derde wegens verhuizing van school gegaan. Les gehad van Mevr. Chi-non. Sommige kinderen later nog op scholengemeenschap Schoonoord tegen gekomen. Herinner me Eelco, Saskia, Hans en en vaag wat andere namen.

  Comenius, 1970

  In die tijd was ik geloof ik een enorme bal.

  In die tijd was ik geloof ik een enorme bal. Ik heb goede herinneringen aan de eerste jaren op Schoonoord. Vooral van 2VWO herinner ik mij veel. Ik was toen geloof ik heftig verliefd op Ruthly Koppenol. Goede herinneringen aan Tom Vroom. Helaas het contact met hem verloren. Andere namen die mij bij zijn gebleven zijn Rene van Vliet, Adriaan Pelt, Reinout Vlaanderen en Ron Wouters. Leuke leraren waren Pim Lochman NE, Streekstra GS, van Ramshorst MU en Trip (SK). Met de conrector Nieuwpoort was ik in constante staat van oorlog. Ik herinner me dansles bij Rettichini, de ballendisco l‘Etoille, en puberaal en ongenuanceerd gedrag, wel met een hoop lol. Uiteindelijk zakte ik twee keer voor mijn eindexamen. Op de Atheneum “F. de Munnik”, in Utrecht, heb ik mijn diploma gehaald.

  R.S.G. Schoonoord, 1975

  ?