Jan W.G.Lochtenberg

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan W.G.Lochtenberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan W.G.Lochtenberg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vol afschuw denk ik terug aan deze gruwelijke tijd met die vieze baarden, Alleen meneer Fluitsma en mevrouw Meijer en meneer de Haan waren lief.

  Vol afschuw denk ik terug aan deze gruwelijke tijd met die vieze baarden, Alleen meneer Fluitsma en mevrouw Meijer en meneer de Haan waren lief. de rest was goor. Bah wat een tering school was dat.

  IVO MAVO, 1964

  Mijn vrienden ja dat waren Anneke en Casper.

  Mijn vrienden ja dat waren Anneke en Casper. Het hoofd van de school was ouderwets (God hebben zijn ziel). De Voogd (we mochten hem Frank noemen) zou ik graag nog eens vertellen dat ik door hem school ben gaan haten. Ik heb van hem geleerd hoe het niet moet, momenteel geef ik namelijk zelf les. Als leraar heb ik geen voorkeur, al mijn kinderen zijn gelijk en krijgen de zelfde aandacht. het is aan de leeraar om uit te vinden hoe je de aandacht van de kinderen krijgt. Een leraar die niet geïnteresseerd is in het individu is niet geschikt voor dit vak. Ik heb slechte herinneringgen aan mijn schooltijd, dit werd veroorzaakt door de waardeloze ongewassen leerkrachten in die tijd.

  Burgemeester Haspelsschool ..., 1964

  Wat was die George Pont een linkse man zeg met die vieze baard.

  Wat was die George Pont een linkse man zeg met die vieze baard.. ha ha En mevrouw Overberg was zo aardig dat ik ervan moest kotsen. Mevrouw Meijer (Franse les) was heel aardig. Veel meisjes gingen met Nico L naar huis, maar daar had ik nooit zin in. We hebben wel gelachen hoor. De beste leraar in mij herinneringgen was meneer Fluitsma (Nederlands) Hij was geïnteresseerd in zijn studente en keek diep in iedereens ogen. Verder mis ik die tijd als kiespijn. En ja we hebben ooit een film gemaakt, maar mijn vader was geen poppenspeler hij was namelijk overleden. En wat die reünie betreft, ik steek nog liever mijn hoofd in de brand. Groeten van Jan P.s ik heb Nederland verlaten omdat er geen wet en geen politie is. Ik haat dat vervloekte land! ***********

  IVO MAVO, 1972

  ?