Jan van Vugt

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan van Vugt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan van Vugt heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Anne-Frank school was voor die tijd een hele moderne school.

  De Anne-Frank school was voor die tijd een hele moderne school. Het Jena-plan werkte voor mij heel goed. Vooral in de 4e klas bij Van Oudheusen. Verder herinner ik me tentoonstellingen in de aula waaronder die van De Enka, de schoolmusical (Meester Pennelik) en de onthulling van het beeld in de aula door Otto Frank zelf. In de paasvakantie van de 4e klas gingen we verhuizen. Jammer.

  Anne Frank (basisschool), 1967

  In de Paasvakantie 1971 van Assen naar Sassenheim verhuizen en van een moderne Jenaplan school op een versleten dorpsschool terecht komen wens ik niemand toe.

  In de Paasvakantie 1971 van Assen naar Sassenheim verhuizen en van een moderne Jenaplan school op een versleten dorpsschool terecht komen wens ik niemand toe. Geen meneren meer maar meesters, inclusief een hoofdmeester die in je oor kneep. Meester Van Veen in de 4e kon geen orde houden en het tempo van de klas lag erg traag.

  Kastanjehof, 1971

  In 1980 de eerste computer van de MTS-MEAO mogen programmeren.

  In 1980 de eerste computer van de MTS-MEAO mogen programmeren. De eerste Apple II kloon van ITT. In BASIC een 'Open Dag' informatieprogramma geschreven ... beetje een voorloper van een website. Verder een beetje muffe school.

  Scholen gemeenschap MTS-MEAO, 1979