Jan van Liempd

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan van Liempd en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Jan van Liempd heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  1 jaar brugklas, van 1f afgezakt naar 1G of 1H, dat weet ik niet meer.

  1 jaar brugklas, van 1f afgezakt naar 1G of 1H, dat weet ik niet meer. In 1F met maatje Theo Derksen en de dames Carla van Veen en tja hoe hette haar vriendin ook weer ik zie haar voor me........maar een naam schiet me niet te binnen. Verder,maar ik weet niet meer of die bij mij in de klas *************rnadette Koblens en mijn eerste, sorry tweede, liefde Liesbeth van Ooijen. . Veel feestjes, met oh zo veel zoenspelletjes, heb ik later wel veel plezier van gehad (toen trouwens ook) Van de lagere school meegekomen en Ingrid de Bruijn en Norma Pelk is naar Havo of VWO gegaan, was echt eerste liefde. Veel dansen slijpen op feestjes. Elke verjaardag werd gevierd met een feestje met veel dansen vooral slijpen. Nou ik zal een andere keer nog eens verder vertellen. ben benieuwd of er nog meer uit deze lichting wat te vertellen hebben.

  2004, Jan van Liempd

  Woonde in de Heinsiusstraat.

  Woonde in de Heinsiusstraat. eerste vriendjes: Tonnie Broos, Kees Jan de Jong, Jeroen Berendse van deze school dan. Leuke tijd hoor....spelen op het pleintje, fikkie steken bij het Van Gend en loos terrein.......Schaatsen op de vijver. Schotsje wiebelen, eerste peuken roken op het dak van de garage van Jeroen.Ik begon met blazen......wist ik veel. Eerste TV's kwamen. Hoofd van de school was Wassink, in de 5e had ik mijn achterneef Gerard Scharloo als meester......was niet zo leuk....verder wel een goeie kerel hoor...........heeft later mijn vrouw nog gymles gegeven.Zij vond 'm prima. Van Zuylen bijna 65 jaar ik geloof in de 3e. In die tijd namen alle jongens een mes mee naar school, kon je landrovertje spelen op het modderplaatsje aan het eind van het schoolplein. Of met 3 platte stenen........kweet niet meer hoe het heet spelen. Kan nog wel een tijdje doorgaan, maar stop nu toch.

  2004, Jan van Liempd

  Ad Versluis,zei het al in de tussenuren naar Visser.

  Ad Versluis,zei het al in de tussenuren naar Visser. Flipperen en tafelvoetballen. Natuurlijk ook naar V&D eindeloos LP's van led Zeppelin enzo beluisteren. Oh ja school natuurlijk...........eh liever niet maar toch heel heel heel gezellige school, leuke klas de 2e met Ad Versluis, Joke Holster, Wilma Broekhuizen, Maaike Paans ehhhhhhh Kathie Blaak.....Eline Veere of niet......Jan van Oudheusden, Eric Mookhoek, Marcel Weber, Wim Bartelts, Wim Brokking, Vos....van het Motorthuis Gossie......wie nog meer, Dirk van der leer zat dacht ik in die andere 2e.....Lang geleden hoor. Leraren...........tja, Kieft natuurlijk, Toffe peer. Vroomen, Van de land....wat kon die man op een verleidelijke manier een sjekkie draaien, kreeg je zo'n trek gelijk! Bos voor maatschappijleer, van Brummen...Ton van de Berg ( van typemachine tot leraar en nog een goeie ook) Rijpaar....met d of t of dt geen idee meer, maar hele sympathieke man, voor duits dus. Nijf voor nederlands, Bram van Vliet voor Reclame en etaleren echte man van de prektijk........later nog vaak tegengekomen samen met Adje bij DS79 Bram was ook een echte fan.Oei Lowe of zo voor Engels tja geen fan van mij en dat was wederzijds. Nu, wat ik zelf nu doe? Ik ben beleggingsadviseur bij ABNAMRO in Goes en ik woon samen met marleen en 2 zoons van 16 en 18 in Kortgene, Zeeland dus. Altijd op vakantie thuis...........dus. En ouwehoeren..........sorry leraren das nooit overgegaan. Ben benieuwd naar andere verhalen.

  2004, Jan van Liempd
  ?