Jan van Leeuwen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan van Leeuwen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan van Leeuwen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het liefste meisje van de school was Marianne Bisschop.

  Het liefste meisje van de school was Marianne Bisschop. Het mooiste meisje was Lia Langelaan. Van Schaik (Duits) die haar een klap voor d'r hoofd gaf waarop ik zo giftig op die vent werd maar niks durfde te doen. Anders had ik thuis WEER de poppen aan het dansen. En Augustinus (Boekhouden) die ik nu wel eens ... . Dan Ben en Thea Prins die het eerste Beatle-plaatje naar school meenamen. Louis Hartman uit de Kaag en Els van Dijk uit Lisse (zelf kwam ik uit Warmond). Ruud van Prooyen die het kerstspel met piano begeleidde. Bert Spaan die bij het GWS-terrein woonde en Aad van Dorp daar vlakbij. Roelof van der Pol die bij Foreholte speelde en Sjaak van Dam uit Voorhout. Ik herinner Wim Weusten, Roozen (biologie), Hank Onrust (tekenen), Elzias en Onderwater (wiskunde). Zandbergen (frans) waar ik ook nog een appeltje voor heb liggen. Verder De Leur (nederlands) en De Gijsel (engels) die me hebben geleerd hoe leren plezierig gemaakt kan worden. Mooie tijd ... met Q65, NOU&, The Shoes, Earring ... liefde en bloemen.

  Don Bosco MAVO, 1963

  Voetballen op schoolplein met Dolf Kok, Gert Zwetsloot, Rinus Rijnbeek, Peter van Putten, Dirk van Tongeren en met regelmaat van de andere school Hans Thijssen en soms Hans Huis (van de korfbal).

  Voetballen op schoolplein met Dolf Kok, Gert Zwetsloot, Rinus Rijnbeek, Peter van Putten, Dirk van Tongeren en met regelmaat van de andere school Hans Thijssen en soms Hans Huis (van de korfbal). Het filmpje dat Buters erover maakte van het bijna ongeluk door het terughalen van de op de weg getrapte bal. Verder meester Van Reisen (4e klas) met z'n mooie voorleesboek. Elke vrijdagmiddag een stukje ... tenzij we die week niet onze best hadden gedaan. Het eerste jaar van meester Bennekom (5e klas). Het toneelgroepje met Kees van Leeuwen, Jos Duynhoven, Jan Duynhoven, Rinus Rijnbeek, ikzelf en ik moet een paar namen vergeten zijn. Bovendien dezelfde namen van de indianen-club die hun thuis-wigwam had bij de onvergetelijke ouders Duynhoven. Mooie mensen waren dat.

  Sint Nicolaasschool, 1956

  ?